Nov 18, 2014

KELAS UP, CLOSE N PERSONAL (UCP) ngan saya

UP, CLOSE N PERSONAL (UCP) CLASS NGAN SAYA




 











 Salam semua... saya perkenalkan konsep baru kelas saya mulai minggu depan. Ni kelas yang lebih kepada group-group kecil dan fokus kepada satu item sehari.

Maksimum 6 orang saja untuk satu kelas

Cara kelas dikendalikan: Saya demo depan anda dan anda tengok secara dekat n live

Resepi yang diberikan : LENGKAP S.O.P  n STEP BY STEP seperti resepi online. Anda HAMPIR tidak perlu mencatat apa-apa pun sebab semua semuanya telah dicatatkan dalam nota.
Just datang, dan tengok demo secara dekat dan yang penting ANDA DAPAT RASA dan BAWAK BALIK KEK/DESSERT/PASTRY yang dipelajari.

Kelebihan kelas UCP:
1. Group yang kecil – so anda boleh focus
2. Anda boleh tengok dengan lebih dekat apa sebenarnya proses yang terlibat dalam pembuatan sesuatu produk
3. Anda boleh lihat/pegang/rasa tekstur sesuatu produk untuk lebih memahaminya – LEBIH KURANG MACAM DIY jugak.
4. Segala tips baking akan diberikan
5. Costing & cara marketing
6. Sangat sesuai untuk mereka yang tidak ada basic dalam baking dan berhasrat untuk belajar dengan lebih mendalam segala teknik dan tips baking.
*HARGA: RM180 satu sesi
Jika daftar dan bayar terus untuk 5 sesi – RM850 SAHAJA  (DISCOUNT RM50!!!)
*KHAS untuk ahli Kelab Bzee Bakery : RM160 sahaja untuk setiap sesi
Jika daftar dan bayar terus untuk 5 sesi : RM750 SAHAJA (DISCOUNT RM50)
(Anda perlu menghabiskan 5 sesi berkenaan dalam tempoh 5 bulan)
*Harga tidak terpakai untuk kursus  berstatus INTENSIVE 

 (JANGAN SALAH FAHAM...ANDA TAK SEMESTINYA AMBIK 5 SESI - ambik satu sesi - bayar satu-satu pun boleh. Tapi tak dak discount la.... - sapa yang nak discount RM50 - bayar la terus untuk 5 sesi - tapi boleh pilih bila-bila masa yang nak. Perlu dihabiskan 5 kali tu dalam masa 5 bulan. Jadual-jadual baru akan saya maklumkan dari semas ke semasa)

Cara mendaftar dan membayar:
1. Pilih mana kursus yang berkenan
2. PM/SMS/Whatsap saya 019 282 0053 untuk maklumkan kursus yang dipilih dan tarikh
3. Saya akan bagi quotation. Jika setuju bank in FULL PAYMENT KE Maybank BZEE CAFE & BAKERY - 5051 76100 195  
4. Selepas bayar, sila PM/SMS/Whatsap saya BUKTI PEMBAYARAN, NAMA PENUH, KURSUS YANG DIPILIH dan JUMLAH BNK IN
Contoh: Zalina Yahaya, Double Indulgence, Red velvet, Kek Pisang RM540
5. Selesai  - anda telah didaftarkan dan tunggu tarikh untuk daftar kursus.
6. Tak perlu bawak apa-apa semasa kelas. Semua disediakan untuk anda.  KELAS BERMULA PUKUL 11 – 2.30 PETANG

JADUAL NOVEMBER , DISEMBER DAN JANUARI (TERTAKLUK KEPADA PERUBAHAN)
PERHATIAN: SEHINGGA MAC 2015, saya tidak akan mengadakan sebarang kelas pada setiap hari Sabtu dan Ahad.
November 
SELASA 25 NOVEMBER – CREAM PUFF ECLAIRS
RABU 26 NOVEMBER  - BENJI ROLL
KHAMIS 27 NOVEMBER – APPLE CRUMBLE CHEESE CAKE

DISEMBER
MINGGU PERTAMA
SELASA 2 DISEMBER – CHOCOLATE BUTTER CHEESE CAKE
RABU 3 DISEMBER – CONGO BARS
KHAMIS 4 DISEMBER – VICTORIA SANDWICH

MINGGU KEDUA:
SELASA 9 DISEMBER – INTENSIF PACKAGE DONUT PREMIUM – RM250
RABU 10 DISEMBER – TRIPLE CHOCOLATE CUP
KHAMIS 11 DISEMBER – SALTED CARAMEL BROWNIES

MINGGU KETIGA
SELASA 16 DISEMBER – RUSSIAN BLACK N WHITE
RABU 17 DISEMBER – RED VELVET
KHAMIS 18 DISEMBER – FUDGY BROWNIE

MINGGU KEEMPAT
SELASA 23 DISEMBER – PECAN HEAVEN
RABU 24 DISEMBER – PAVLOVA
KHAMIS 25 DISEMBER – BANANA BUTTERSCHOTCH BROWNIE

MINGGU TERAKHIR
SELASA 30 DISEMBER – INTENSIVE PUFF PASTRY (RM250) – Chicken Pie, Sardine Puff n Portugese Egg Tart
RABU 31 DISEMBER – JAPANESE COTTON CHEESE CAKE
KHAMIS 1 JANUARI 2015 – FRUIT PUFF

MODUL-MODUL BARU AKAN MULA DIPERKENALKAN SEPANJANG JANUARI, FEBRUARI DAN MAC 2015- Tungguuuuu


Chocolate Sana Chocolate Sini
Labiu
Zalina